PERSONPROFILER

Fordele ved brug af personprofiler

1.


Professionelt indtryk


At lade kandidater og medarbejdere tage en persontypetest sender et stærkt signal om, at I er bevidste omkring diversiteten i persontyperne i organisationen.


2.


Åbner op for dialog


Persontests giver god mulighed for at få vendt situationer og handlemønstre i forhold til jobbet og den enkelte medarbejder.

3.


Ansæt på kvalificeret grundlag


Sammen med den personlige samtale får din virksomhed det stærkeste grundlag for en god ansættelse, når persontypetest og dialog går hånd i hånd.

PROFESSIONEL BRUG AF PERSONPROFILER


Der er mange gode grunde til at vælge persontypetest som en del af rekrutteringspakken, når din virksomhed skal ansætte en ny medarbejder. Persontypetests åbner op for en åben og ærlig dialog omkring den enkeltes personlige handlemønstre, adfærd og motivation, og den giver således dig et stærkere beslutningsgrundlag.


Det er vigtigt at pointere, at personprofiler ikke er SANDHEDEN om en kandidat, men derimod én af flere brikker i det puslespil, der tilsammen udgør ét menneske. Personprofilen er et rigtig fint værktøj til at skabe en relevant og respektfuld dialog om kandidatens værdier, holdninger og tanker. 


Jeg er certificeret i og har meget stor erfaring i brug af Garudas profilværktøjer, og i samtalen lægger jeg stor vægt på, at møde kandidaten med ligevægt, ligeværd og åbenhed.


Du kan læse mere om Garudas profilværktøjer her:  

https://garuda.dk/vi-tilbyder/profilvaertoejer/

NYSGERRIG PÅ PERSONTYPETEST I DIN VIRKSOMHED?

TAG EN UFORPLIGENDE SNAK

MED HR-CHEFEN