HR-CHEFENS YDELSER

HR- OG PERSONALEADMINISTRATION


HR dækker over områder som personaleadministration- og jura, uddannelse, rekruttering, afvikling og meget mere.


Mange mindre virksomheder har ikke en in-house HR-funktion og spørgsmål om ansættelse, HR-GDPR, barsel, sygedagpengerefusion, lovpligtig APV, ny ferielov og fratrædelser giver ofte anledning til udfordringer. 


Jeg har en bred og dyb erfaring med de forskellige aspekter af HR- og personaleadministration, og jeg kan hjælpe dig med løsning af en lang række af personaleadministrative opgaver til konkurrencedygtige priser. Jeg sikrer, at dine personale-dokumenter er tilpasset din virksomhed og at dokumenterne lever op til gældende lovgivning. 


Lad hr-chefen hjælpe dig med ansættelseskontrakter, tillæg, GDPR i HR-regi og opsigelsesbreve, så kan du fokusere på det, som skaber værdi for din virksomhed. FRATRÆDELSE OG AFSKEDIGELSE AF MEDARBEJDER


Når en medarbejder skal afskediges, kræver det både en god begrundelse, en god proces og god kommunikation. Det gælder uanset, om afskedigelsen skyldes medarbejderens egne forhold (dvs. at medarbejderen er årsag til opsigelsen) eller behov for nedskæringer eller omorganiseringer begrundet i virksomhedens forhold.


Den måde, vi behandler fratrædende medarbejdere på, skal understøtte din virksomheds værdier. Det handler om ordentlighed og omhyggelighed.


ONBOARDING - HVAD, HVORFOR OG HVORDAN


Preboarding, onboarding, reboarding og offboarding er det nye (næsten) sorte inden for HR.


Kort fortalt handler det om at give sig tid til at sige ordentlig velkommen før og ved tiltrædelsen,  at sørge for bedste og hurtigste oplæring i rollen samt at sikre en ordentlig aflevering og et farvel og tak for indsatsen i forbindelse med fratrædelse.

REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDEREDet er væsentligt med en god og veltilrettelagt rekrutteringsproces. Den skal sikre, at den rigtige ansættes til jobbet, og den skal sikre ansøgerne en god oplevelse af din virksomhed og dermed understøtte din virksomheds image.


Processen skal derfor være både effektiv og meningsfuld for alle involverede.


HVORFOR VÆLGE HR-CHEFEN?

1.


Professionel HR-assistance


Jeg tilbyder rådgivning, drift og udvikling af din virksomheds HR-funktion - på timebasis


2.


Enkel og fleksibel HRJeg skræddersyr i fællesskab med dig den helt

rette løsning til dig og din virksomhed.


3.


Tid til andre vigtige gøremål


Du får ro og struktur og HR, der er til at forstå, så du kan beskæftige dig med andre væsentlige opgaver


4.


Din HR-partner


Jeg gør en dyd ud af at forstå din virksomhed og den kontekst som assistancen skal indgå i. Jeg er ikke din HR-leverandør, men din HR-partner


INTERESSERET I HR ON DEMAND?

TAG EN UFORPLIGENDE SNAK

MED HR-CHEFEN