HR-CHEFENS REFERENCER

"Helhedstænkende"


hr-chefen evner at forene virksomhedens behov med medarbejdernes behov og hr-chefen formår at udleve HR-funktionen som den faciliterende servicefunktion den bør være. Charlotte tænker i helheder og har en sjælden god fornemmelse for mennesker og kontekst.


Lene Lange

COO at Bricks A/S"Bramfri og professionel"


Charlotte er en befriende bramfri person med en dyb respekt for HR-faget. Hun er up to date på alle facetter i rekrutterings-processen og er en kompetent sparingspartner på teamprofiler og samarbejde i organisationer.


Tina Rosenvinge

Freelancer, Brand the Bird


"Dedikeret HR-professionel"


Charlotte er en dedikeret, empatisk og arbejdssom HR professionel med en bred vifte af HR-erfaring. Med sit top behagelige væsen og stærke kommunikative egenskaber tager hun trygt hånd om små som store udfordringer - og personligt værdsatte jeg meget vores samarbejde!


Peter Mejlby

CES, Onboarding Group


"Effektiv og fleksibel"


Charlotte trådte til med kort varsel, da vi akut manglede en HR Konsulent i en midlertidig periode, og løste opgaven med kompetent og sikker hånd. Med hendes dybe erfaring inden for HR og proaktive tilgang har hun kunnet bidrage positivt på langt flere områder end forventet. Samtidig har Charlotte tilpasset sig vores særlige behov og arbejdet effektivt og fleksibelt. Jeg kan varmt anbefale Charlotte til alle der mangler hjælp og inspiration til deres arbejde med HR.


Mads Møller

Business Development Director, ITADEL 


BRUG FOR HR-ASSISTANCE?

TAG EN UFORPLIGENDE SNAK

MED HR-CHEFEN